Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 15:47:35 Amersfoort 40591 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-121

Ambulance 09-121

donderdag 15 april 2021

MAANDAG 05|04

BMW gestript: airbags, navigatie, stuur en beeldscherm weg

De eigenaar van deze BMW is op zoek naar camerabeelden en of getuigen op die iets gezien of gehoord hebben

BARNEVELD - In de nacht van zondag op maandag 5 april (tweede Paasdag) was het weer raak in de wijk de Vaarst in Barneveld, nu aan de Wethouder ten Hamlaan. Een BMW is gestript van het stuur, airbags en navigatie systeem.


Dit is de zoveelste keer dat het raak is in de Vaarst van zondag op maandag nacht. De eigenaar van deze BMW is op zoek naar camerabeelden en of getuigen op die iets gezien of gehoord hebben afgelopen nacht!! Heeft u iets of weet u iets? Geef het door!

 

Oost-Europese bendes
In maart dit jaar waarschuwde de politie al voor rondtrekkende Oost-Europese bendes die op bestelling dure onderdelen uit auto's schroeven. Eerst komt er een groep verkenners de doelwit-auto's in kaart brengen. Met hun briefje vol adressen gaan vervolgens de mannen aan de slag die zijn gespecialiseerd in inbreken.

Foto's
1/1
Reacties
Bart zegt: spacer
Ik ben benieuwd of deze auto voorzien was van een alarmsysteem of iets dergelijks, gezien er meerdere mensen waaronder ikzelf over zo,n auto beschik en je je ondertussen afvraag wat je moet doen om dit soort diefstal tegen te gaan.

Het tegengaan kan uiteraard met de www.inbraaksensor.nl. Maar het blijft schering en inslag,.
06-04-21 10:58
Score: 8
annoniempje zegt: spacer
De buurt wacht gewoon weer op straat hoe dom kan de gemeente Barneveld
zijn om deze mensen niet in te schakelen het werk preventief als de buurt wacht zich laat zien dit was nummer 16 hoeveel moeten het er worden voor de gemeente wakker wordt.
06-04-21 14:39
Score: 3
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines