Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 22:26:26 Woning Hessenweg 6741JP Lunteren 81384 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-105

Ambulance 07-105

donderdag 17 juni 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

VRIJDAG 14|05

Bedrijf in Woudenberg vol schuim na activeren schuimblusinstallatie

Een gespecialiseerd bedrijf gaat het vrijgekomen schuim opruimen

WOUDENBERG - Vrijdagmiddag 14 mei is het brandalarm afgegaan bij een bedrijf aan de Parralelweg in Woudenberg. De brandmelding werd veroorzaakt door werkzaamheden. Deze heeft de schuimblusinstallatie geactiveerd waardoor er veel schuim in het bedrijf is geblazen.

 

Nadat zeker was dat iedereen veilig buiten was en dat er geen gevaarlijke stof vrij kwam, was het incident meester. Een gespecialiseerd bedrijf gaat het vrijgekomen schuim opruimen, dit zal enige tijd in beslag nemen.

Foto's
1/2
Reacties
Jos Busser zegt: spacer
Zat eraan te komen, er werken merendeel Polen in de afvul loods, en een man uit Iran, de Polen 3 personen praten niet eens Ned, slechte communicatie onderling, alle 4 de personen zijn niet gekwalificeerd om met gevaarlijke stoffen te werken, en ik kan het weten, heb er zelf gewerkt, en de boel op poten gezet, ik ging altijd voor veilig werken, ik lag altijd overhoop met de fam van Appeldoorn, daar zij op gebied van veiligheid de regels niet na wilden leven, dus dit incident zat eraan te komen, onverantwoord dat daar mensen werken met gevaarlijke stoffen, zonder opleiding, en zonder de Ned taal machtig te zijn, weer wachten op volgend incident
21-05-21 21:21
Score: -2
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines