Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 21:51:21 Liftopsluiting Lijsterstraat Amersfoort 090134 Prio Middel Eenheid | Brandweer Amersfoort (Centrum) (Postalarm) Utrecht
donderdag 17 juni 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

VRIJDAG 14|05

Achtervolging in Amersfoort eindigt tegen lantaarnpaal

Het voertuig is doorzocht door agenten en hierbij werd een kofferbak vol merkkleding gevonden

AMERSFOORT - Vrijdagavond is er even na 19:00 uur een achtervolging geĆ«indigd in de Amersfoortse wijk Kruiskamp. De bestuurder van het voertuig negeerde een stopteken van de politie waarna er een achtervolging ontstond. De achtervolging ging door Kruiskamp heen waarbij er tegen het verkeer ingereden werd. Het voertuig reed over het gras en kwam vervolgens tegen een lantaarnpaal tot stilstand.

 

Kort hierna is er een verdachte aangehouden door de politie. Het voertuig is doorzocht door agenten en hierbij werd een kofferbak vol vuilniszakken gevonden. In de vuilniszakken zaten, wat het lijkt, gloednieuwe dure merk jassen welke mogelijk van diefstal afkomstig zijn. Ook is het betrokken voertuig niet verzekerd.

 

Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om het in beslag genomen voertuig te bergen en over te brengen naar het politiebureau alwaar het voertuig verder doorzocht zal worden.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines