Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:22:00 Amersfoort 85571 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-132

Ambulance 09-132

dinsdag 03 augustus 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

DINSDAG 29|06

Verdachten woningoverval in Oudenbosch aangehouden op parkeerplaats langs A1 in Terschuur

Omdat de daders mogelijk nog in het bezit zijn van een vuurwapen werd aangegeven dat burgers het voertuig of de overvallers niet zelf moesten benaderen

OUDENBOSCH / TERSCHUUR - Een woning aan de Acaciastraat in Oudenbosch is dinsdagochtend tussen 09.00 en 10.00 uur overvallen door twee daders. De overvallers bedreigden de bewoner van de woning met een vuurwapen en schoten hier ook mee. Het slachtoffer is niet ernstig gewond geraakt, hij laat zich door de huisarts behandelen.


Na de overval reden de daders weg in een ouder model Volkswagen Golf met een Pools kenteken. Getuigen verklaren dat de auto een geblindeerde achterruit had en achterlichten die voorzien waren van rookglas. De achterlichten waren dus iets donkerder van kleur.

 

Signalement

Via Burgernet werd het publiek opgeroepen om mee uit te kijken naar de auto en de overvallers. Omdat de daders mogelijk nog in het bezit zijn van een vuurwapen werd aangegeven dat burgers het voertuig of de overvallers niet zelf moesten benaderen, maar direct 112 moesten bellen.

 

Rond 15.50 uur meldde de politie twee verdachten te hebben aangehouden op een parkeerplaats naast de A1 ter hoogte van Terschuur

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines