Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 09:58:29 Amersfoort 9853 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-115

Ambulance 09-115

maandag 27 januari 2020
TOP NIEUWS

VANDAAG 27|01

LUNTEREN - Op de Lage Valkseweg in Lunteren is maandagochtend omstreeks 06:00 uur een bestelwagen tegen een boom gereden. De bestuurder raakte daarbij gewond.

 

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Walhuisweg toen de automobilst, rijdend richting Wekerom, de macht over het stuur verloor.

 

De ernst van het letsel is op dit moment onduidelijk. De ambulancedienst is ter plekke om eerste hulp te verlenen.

VANDAAG 27|01

BARNEVELD - Zondagavond 26 januari rond 23.35 uur heeft een ongeval plaatsgevonden in Barneveld. Bij de aansluiting van de A1 naar de A30 ging het weer mis, een automobilist knalde tegen de betonnen middengeleider.

 

Hij alarmeerde de hulpdiensten maar na bijgekomen te zijn besloot hij zonder dit te melden door te rijden naar het politiebureau aan de Nijkerkerweg. Na een zoektocht van de berger is zijn auto daar opgehaald. De bestuurder raakte niet gewond bij het ongeval maar de auto is zwaar beschadigd.

GISTEREN 26|01

BUNSCHOTEN - Opnieuw hebben vandalen toegeslagen bij een transformatorhuisje bij de voetbalclub aan de Westdijk in Bunschoten. Eerder was het transformatiehuisje al beklad. Hierop werd het verwijderd en opgeknapt.

 

Bij de nieuwe bekladding zijn onder andere de teksten "Kus NAS' en "SPNNP' aangebracht. Het is voor alsnog niet bekend wat deze kreten betekenen. Ook is niet bekend of het transformatorhuisje opnieuw opgeknapt zal worden.

GISTEREN 26|01

AMERSFOORT - Op de kruising Van Randwijcklaan met de Gruttostraat in Amersfoort is zondagmiddag een auto op de kant beland na een botsing.

 

De twee auto's kwamen rond 14:50 uur met elkaar in botsing. Een persoon is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De kruising was vanwege het ongeval afgesloten.

 

Bij de aanrijding werd ook nog een bestelbus geraakt. Alle andere inzittenden kwamen met de schrik vrij. Twee auto's moesten afgesleept worden.

GISTEREN 26|01

VOORTHUIZEN - In de nacht van zaterdag op zondag 26 januari rond 2.55 uur heeft een eenzijdig ongeval plaatsgevonden aan de Apeldoornsestraat in Voorthuizen. De bestuurder, een 47-jarige Barnevelder, is aangehouden vanwege rijden onder invloed. Zijn rijbewijs bleek bovendien verlopen.

 

De auto, komende vanuit Voorthuizen, raakte van de weg en belandde in de sloot. De bestuurder en zijn passagier zijn zelf uit de auto geklommen. Beiden bleken na controle in de ambulance ongedeerd. De auto is opgehaald door een berger.

GISTEREN 26|01

HOOGLAND - In de nacht van zaterdag op zondag 26 januari omstreeks 02.00 uur heeft er in Hoogland op de Lindenlaan een zware mishandeling plaatsgevonden van een fietser. De politie is op zoek naar de identiteit van de opzittenden van een scooter. Tevens is de politie op zoek naar getuigen van dit incident en mensen in de omgeving die mogelijk in het bezit zijn van camerabeelden.

 

Meldt u zich bij de politie, via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

ZONDAG 19|01

RENSWOUDE - Op zondag 19 januari is een bestuurder en inwoner van Renswoude betrapt op een forse snelheidsovertreding. De bestuurder reed 160 op een 80 km weg.

 

De bestuurder bracht niet alleen zichzelf maar ook anderen hiermee in gevaar. Het gevolg is dat de bestuurder zijn rijbewijs mocht inleveren en een proces verbaal in ontvangst nemen.

 

Justitie gaat uiteindelijk bepalen of de bestuurder zijn rijbewijs terug krijgt. Tot die tijd mag hij geen voertuig besturen.

Meer artikelen