Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:22:00 Amersfoort 85571 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-132

Ambulance 09-132

dinsdag 03 augustus 2021
TOP NIEUWS

VANDAAG 03|08

EDE - Op de Lunterseweg in Ede is dinsdagavond rond 18:00 uur een auto over de kop geslagen. De auto kwam in botsing met een andere auto die uit een uitrit kwam.

 

De brandweer werd opgeroepen omdat er sprake was van een beknelling maar dat bleek gelukkig niet het geval. De automobilist raakte gewond en werd door de ambulance verpleegkundigen behandeld. De bestuurder van de auto die op de kop lag is naar het ziekenhuis gebracht. Beide bestuurders hadden niet gedronken. De weg is nu vanwege de berging nog afgesloten.

VANDAAG 03|08

BENNEKOM - Dinsdagmiddag 3 augustus omstreeks 14.45 uur heeft een fietsongeval plaatsgevonden aan de Kierkamperweg - N782 met de rotonde Kerkhoflaan in Bennekom.

 

Een fietser is gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. Het slachtoffer is gestabiliseerd op de rotonde waarna deze met de ambulance naar het ziekenhuis is vervoerd.

VANDAAG 03|08

NIJKERK - Dinsdagmiddag 3 augustus kreeg de Nijkerkse brandweer een niet alledaagse melding binnen aan de Gaffel. Een papegaai was tijdens een wandeling weggevlogen en is daarbij bovenop een raamkozijn gaan zitten. Het baasje, die nog een papegaai bij zich had probeerde alles om het beestje naar beneden te krijgen Toen dat niet lukte is besloten om de brandweer te bellen. De brandweer is met een hoogwerker ter plaatse gekomen en heeft de vogel gevangen.

 

Het baasje keek tijdens de reddingsactie met de andere papagaai op de schouder toe. Na de korte reddingsactie zijn het baasje en de ...

VANDAAG 03|08

STROE - Aan de Ericaweg in Stroe heeft de politie dinsdagmiddag rond 13:45 uur een man uit een woning gehaald. Er kwam een melding binnen dat een verwarde man mogelijk de gaskraan had open gezet. Een zwaar bewapend arrestatieteam heeft de man uit de woning gehaald. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

 

De brandweer stond stand-by maar achteraf had de man geen gaskraan open gedraaid.

VANDAAG 03|08

VOORTHUIZEN - Een inzittende van een personenauto is dinsdagochtend 3 augustus gewond geraakt bij een aanrijding op de Apeldoornsestraat in Voorthuizen. Het ongeluk gebeurde rond 11.35 uur net voorbij de kruising met de Lange Zuiderweg. De vrouw is door ambulancemedewerkers voor controle overgebracht naar het ziekenhuis in Ede. De bestuurder van de auto, haar man, bleef ongedeerd.

 

Het echrpaar kwam vanaf Garderen en wilde linksaf een inrit inrijden. Hierbij zag de bestuurder een auto vanaf Voorthuizen over het hoofd. De weg was enige tijd afgesloten vanwege de afhandeling van ...

VRIJDAG 02|07

EDE - De politie van Ede is zoek naar getuigen die wat gezien hebben met betrekking tot een gepleegde insluiping. De insluiping heeft plaatsgevonden aan de Laan van Kernhem tussen donderdag 1 juli 2021 23.30 uur en vrijdag 2 juli 2021 06.30 uur. Heeft u bijvoorbeeld verdachte personen of voertuigen gezien die hier iets mee te maken kunnen hebben? Dan hoort de politie dat graag.


Dit is tevens ook gelijk een oproep om scherp te blijven op insluipingen. Sluit altijd uw woning af om gelegenheidsdieven geen kans te geven.

DINSDAG 29|06

OUDENBOSCH / TERSCHUUR - Een woning aan de Acaciastraat in Oudenbosch is dinsdagochtend tussen 09.00 en 10.00 uur overvallen door twee daders. De overvallers bedreigden de bewoner van de woning met een vuurwapen en schoten hier ook mee. Het slachtoffer is niet ernstig gewond geraakt, hij laat zich door de huisarts behandelen.


Na de overval reden de daders weg in een ouder model Volkswagen Golf met een Pools kenteken. Getuigen verklaren dat de auto een geblindeerde achterruit had en achterlichten die voorzien waren van rookglas. De achterlichten waren dus iets donkerder van ...

Meer artikelen