Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:37:31 Baarn 7242 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-134

Ambulance 09-134

TAS 7242 Hierden

TAS 7242 Hierden

dinsdag 19 januari 2021
TOP NIEUWS

VANDAAG 19|01

Nijkerk – Op het Arkemheensepad bij de Arkervaartsluis is een kleine personenauto de sloot in gereden. Het vermoeden is dat de auto niet op de handrem stond nadat deze geparkeerd was.

 

De onfortuinlijke eigenaar van de auto zat niet meer in het voertuig waardoor er gelukkig alleen maar materiële schade is.

 

De auto reed rond 10.00 uur de sloot in en rond 11.00 uur heeft een bergingsbedrijf de auto uit de sloot gehaald en afgevoerd.

VANDAAG 19|01

BARNEVELD - De brandweer is dinsdagmorgen 19 januari uitgerukt voor een brandmelding aan de Harselaarseweg in Barneveld. Rond 06:30 uur opende medewerkers van een bedrijf de deur en troffen de werkplaats vol rook aan.

 

Een afvalbak met doeken heeft in brand gestaan. In de doeken hebben resten van olie gezeten wat is gaan smeulen. De brandweer heeft met een ventilator de rook uit het pand weggedreven.

 

Het is niet bekend of er later vandaag weer in de ruimte gewerkt kan worden.

GISTEREN 18|01

AMERSFOORT - Op De Gouden Ploeg in Amersfoort moest maandagmiddag een persoon door de brandweer uit een woning afgehesen worden. Onder begleiding van ambulancemedewerkers werd de persoon naar beneden gehaald en daarna per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

 

Door de inzet van de hoogwerker van de brandweer was De Gouden Ploeg een dik half uur afgesloten. De inzet van de brandweer trok wel flink wat bekijks van omwonenden.

ZONDAG 17|01

VEENENDAAL - Zondagmiddag 17 januari rond 17.45 uur is brand ontstaan in een personenauto aan de Wilhelmina Druckerstraat in Veenendaal. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend.

 

Bij aankomst van de brandweer stond het voertuig bij het achterwiel in brand. De brandweer heeft het vuur geblust. Bij het blussen van het voertuig kwam veel rook vrij. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen. Het voertuig wordt later opgehaald door een bergingsbedrijf.

ZONDAG 17|01

EDE - Op het industrieterrein bij de Kade in Ede is zondagmiddag een berg afval in brand geraakt. De berg afval lag tegen het bedrijfspand.

 

Bij de brand kwam veel rook vrij. De brandweer heeft het vuur geblust. Wat er in de container zit is niet bekend maar vermoedelijk gaat het om laptop accu's. Een buurtbewoner alarmeerde de brandweer. De brandweer kon net voorkomen dat vlammen het pand in sloegen.

ZONDAG 03|01

VEENENDAAL - Op nieuwjaarsdag 1 januari 2021 heeft er op de Grote Beer ter hoogte van verzorgingshuis De Meent omstreeks 20:50 uur een aanrijding plaats gevonden tussen twee personenauto's. De veroorzaker, een bestuurder van een donkerkleurige VW Polo, is er vandoor gegaan. Dit is een misdrijf.

 

De politie komt komt graag in contact met getuigen die de aanrijding hebben zien gebeuren en getuigen die weten waar de VW Polo zich nu bevindt. Deze
donkerkleurige VW Polo moet aan de linkerzijde schade hebben. Heeft u wat gezien, bel dan met de politie via 0900-8844.

...

ZATERDAG 02|01

NEDERLAND - Vanwege corona mocht er dit jaar geen vuurwerk worden afgestoken. Als het aan de Nijmeegse burgemeester Hubert Bruls ligt, komt er ook volgend jaar voor het hele land een vuurwerkverbod.

 

Over de grote linie hadden waren er minder incidenten en veel minder vuurwerkslachtoffers waardoor zorgpersoneel werd ontzien. Niet iedereen is voorstander van een algeheel verbod op vuurwerk. De reden van het vuurwerkverbod was nu een andere. Iedereen begrijpt dat we de zorg moeten ontlasten.

 

Wat vind jij? Doe mee aan onze poll!

...

Meer artikelen