Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:21:57 Jan Van Der Heydenstraat 3774BB Kootwijkerbroek 8347 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-119

Ambulance 07-119

dinsdag 19 januari 2021

TOP NIEUWS

VANDAAG 19|01

Nijkerk – Op het Arkemheensepad bij de Arkervaartsluis is een kleine personenauto de sloot in gereden. Het vermoeden is dat de auto niet op de handrem stond nadat deze geparkeerd was.

 

De onfortuinlijke eigenaar van de auto zat niet meer in het voertuig waardoor er gelukkig alleen maar materiële schade is.

 

De auto reed rond 10.00 uur de sloot in en rond 11.00 uur heeft een bergingsbedrijf de auto uit de sloot gehaald en afgevoerd.

VANDAAG 19|01

BARNEVELD - De brandweer is dinsdagmorgen 19 januari uitgerukt voor een brandmelding aan de Harselaarseweg in Barneveld. Rond 06:30 uur opende medewerkers van een bedrijf de deur en troffen de werkplaats vol rook aan.

 

Een afvalbak met doeken heeft in brand gestaan. In de doeken hebben resten van olie gezeten wat is gaan smeulen. De brandweer heeft met een ventilator de rook uit het pand weggedreven.

 

Het is niet bekend of er later vandaag weer in de ruimte gewerkt kan worden.

GISTEREN 18|01

AMERSFOORT - Op De Gouden Ploeg in Amersfoort moest maandagmiddag een persoon door de brandweer uit een woning afgehesen worden. Onder begleiding van ambulancemedewerkers werd de persoon naar beneden gehaald en daarna per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

 

Door de inzet van de hoogwerker van de brandweer was De Gouden Ploeg een dik half uur afgesloten. De inzet van de brandweer trok wel flink wat bekijks van omwonenden.

ZONDAG 17|01

VEENENDAAL - Zondagmiddag 17 januari rond 17.45 uur is brand ontstaan in een personenauto aan de Wilhelmina Druckerstraat in Veenendaal. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend.

 

Bij aankomst van de brandweer stond het voertuig bij het achterwiel in brand. De brandweer heeft het vuur geblust. Bij het blussen van het voertuig kwam veel rook vrij. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen. Het voertuig wordt later opgehaald door een bergingsbedrijf.

ZONDAG 17|01

EDE - Op het industrieterrein bij de Kade in Ede is zondagmiddag een berg afval in brand geraakt. De berg afval lag tegen het bedrijfspand.

 

Bij de brand kwam veel rook vrij. De brandweer heeft het vuur geblust. Wat er in de container zit is niet bekend maar vermoedelijk gaat het om laptop accu's. Een buurtbewoner alarmeerde de brandweer. De brandweer kon net voorkomen dat vlammen het pand in sloegen.

ZONDAG 17|01

EDE - Zondagmiddag 17 januari rond 12.00 uur hebben magneetvissers drie kluizen boven water gehaald uit de vijver op de kruising van Keesomstraat / Laan der Verenigde Naties in Ede.

 

Agenten zijn gekomen en hebben de kluizen meegenomen. Over de inhoud van de kluizen is nog niets bekend, maar deze zijn mogelijk afkomstig van bedrijfsinbraken.

ZATERDAG 16|01

NIJKERKERVEEN - De brandweer van Zwartebroek is zaterdagavond uitgerukt voor een forse uitslaande brand in een schuur aan de Meester Folkersstraat in Nijkerkerveen.

 

Bij aankomst van de brandweer waren hoge vlammen te zien. Na een snelle hevige inzet was het vuur onder controle. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.

ZONDAG 03|01

VEENENDAAL - Op nieuwjaarsdag 1 januari 2021 heeft er op de Grote Beer ter hoogte van verzorgingshuis De Meent omstreeks 20:50 uur een aanrijding plaats gevonden tussen twee personenauto's. De veroorzaker, een bestuurder van een donkerkleurige VW Polo, is er vandoor gegaan. Dit is een misdrijf.

 

De politie komt komt graag in contact met getuigen die de aanrijding hebben zien gebeuren en getuigen die weten waar de VW Polo zich nu bevindt. Deze
donkerkleurige VW Polo moet aan de linkerzijde schade hebben. Heeft u wat gezien, bel dan met de politie via 0900-8844.

...

ZATERDAG 02|01

NEDERLAND - Vanwege corona mocht er dit jaar geen vuurwerk worden afgestoken. Als het aan de Nijmeegse burgemeester Hubert Bruls ligt, komt er ook volgend jaar voor het hele land een vuurwerkverbod.

 

Over de grote linie hadden waren er minder incidenten en veel minder vuurwerkslachtoffers waardoor zorgpersoneel werd ontzien. Niet iedereen is voorstander van een algeheel verbod op vuurwerk. De reden van het vuurwerkverbod was nu een andere. Iedereen begrijpt dat we de zorg moeten ontlasten.

 

Wat vind jij? Doe mee aan onze poll!

...

DONDERDAG 31|12

STROE - Twee medewerkers van de politie gaan aangifte doen van mishandeling. Ze waren op 31 december aan het eind van de middag in gesprek met een groep jongeren (van ongeveer tachtig personen) die zich ophield in een weiland bij Stroe. Vanuit een andere groep is op een gegeven moment vuurwerk gegooid naar twee medewerkers van de politie. Deze hielden hier oorsuizen aan over. De recherche gaat dit voorval onderzoeken.

 

Geweld tegen politiemensen of andere hulpverleners wordt niet getolereerd, daar treden wij hard tegen op. Welke vorm van geweld het ook betreft. Ons uitgangspunt ...

ZONDAG 27|12

UDDEL - Politiemensen hebben vannacht in Uddel twee personen aangehouden. De aanleiding was ernstige geluidsoverlast vanuit een woning, waar een 20-tal volwassenen een feestje vierden. Tegen de bewoner wordt een rapportage opgemaakt.

 

Rond 00.30 uur kwamen er meldingen over geluidsoverlast, waarop de politieagenten naar de woning gingen. Daar lagen restanten van vuurwerkdozen en was op straat zeer harde muziek voor de omgeving hoorbaar. In de woning stonden veel mensen dicht op elkaar, leek een dansfeestje gaande. De agenten wilden de overlast en overtreding van de ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren

Headlines

Volgend jaar weer knallen tijdens de jaarwisseling
VELUWE 24Webvertising