Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:16:31 Jagerskamp 6706EK Wageningen 147217 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-118

Ambulance 07-118

zaterdag 28 november 2020

TOP NIEUWS

GISTEREN 27|11

AMERSFOORT - Vrijdagavond omstreeks 22:00 uur kregen de hulpdiensten een melding van een aanrijding letsel op de Ringweg Randenbroek in Amersfoort. Het zou gaan om een aanrijding tussen een auto en een voetganger. De voetganger zou tijdens het oversteken geschept zijn.

 

Ambulancepersoneel is ter plaatse om het slachtoffer te behandelen. Het slachtoffer is ter plekke gestabiliseerd en overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is op dit moment niet bekend. De verkeersongevallenanalyse is ook ingelicht om onderzoek naar de toedracht te komen doen.

...

GISTEREN 27|11

BARNEVELD - Aan de Saparua in Barneveld is de brandweer vrijdagavond rond 21:20 uur uitgerukt voor een mogelijke gaslucht in een appartementencomplex. Door de bewoners werd een flinke gaslucht geroken.

 

Uiteindelijk bleek er geen sprake te zijn van een gaslucht maar van een wietlucht van de buurman. De man had wietplanten in zijn woonkamer staan. De brandweer heeft de politie ingeschakeld.

 

Volgens het Openbaar Ministerie wordt 'bij een hoeveelheid van vijf planten of minder aangenomen dat er geen sprake is van beroeps- of bedrijfsmatig handelen. ' Met andere woorden: het ...

GISTEREN 27|11

BARNEVELD - Een bewoner van de Potgieterstraat in Barneveld is vrijdagavond rond 19:00 uur niet lekker geworden in een woning. Op verzoek van de ambulance is de brandweer met spoed ter plaatse gekomen om in het huis te meten op Koolmonoxide vergiftiging.

 

De brandweer heeft uiteindelijk niks kunnen meten. De CO melder van de ambulancedienst sloeg in alarm waarop ze de brandweer hebben gealarmeerd. Waarom de melder in alarm sloeg is niet bekend

 

Koolmonoxide, ook bekend als CO, staat niet voor niets bekend als de sluipmoordenaar. Je ziet of ruikt het niet maar wanneer ...

GISTEREN 27|11

BARNEVELD - Op de kruising Donkervoorterweg met de Valkseweg - N801 in Barneveld heeft vrijdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden. Omstreeks 17:30 uur is een vrachtwagen hard achterop een personenauto gebotst.

 

Eén persoon wordt in een ambulance gecontroleerd op eventuele verwondingen. Beide voertuigen raakte fors beschadigd.

GISTEREN 27|11

AMERSFOORT - Vrijdagmiddag 27 november rond 16.40 uur is brand ontstaan in het pakjeshuis van Sinterklaas aan de Mijnbouwweg in Amersfoort.

 

Bij Rock City Brewing werd kip bereid in de steamer. Dit was iets te hard gegaan, waardoor enorm veel rook vrij kwam. Medewerkers van het horecagelegenheid wisten het zelf op te lossen. Uiteindelijk hoefde de brandweer alleen een nacontrole te doen. Het personeel is drukdoende met de voorbereidingen voor de Sinterklaas drive-thru. De kip welke bereid werd, hadden klanten besteld en zouden morgen tijdens het Sinterklaasfeest meegeven worden aan de ...

GISTEREN 27|11

KOOTWIJK - Door een ongeval op de A1 tussen Ugchelen en Kootwijk is vrijdagmiddag een lange file ontstaan. Een vrachtwagen met aanhanger met daarop dakpannen schaarde en verloor zijn lading. De snelweg is om die reden dicht en het verkeer wordt over de vluchtstrook geleid.


De dakpannen lagen over de gehele snelweg. Rijkswaterstaat is samen met de hulpdiensten de boel aan het opruimen. De file is inmiddels opgelopen tot zo'n 10 kilometer; de vertraging bedraagt bijna anderhalf uur.

 

De ANWB adviseert reizigers op het traject om te rijden via Arnhem over de A50 en de A12, en daarna bij ...

GISTEREN 27|11

EDE - Vrijdagmiddag 27 november rond 14.35 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op het Regentesseplein in Ede. Een fietsster is onderuit gegaan op de stoeprand van het fietspad. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is niet bekend. Het slachtoffer werd per ambulance overgebracht naar ziekenhuis.

Op dit punt gaan vaker fietsers onderuit.

DINSDAG 24|11

BARNEVELD - De politie krijgt de laatste weken veel meldingen van overlast door vuurwerk in Barneveld. Vuurwerk afsteken is strafbaar.


Handhaving en politie maken werk van illegaal afgestoken vuurwerk. In de afgelopen week hebben handhavers een voertuig staande gehouden van waaruit al rijdend zwaar vuurwerk werd gegooid. Ook in de auto bleek vuurwerk aanwezig. De bestuurder is aanhouden en bekeurd. Er volgt nog een zitting bij de rechter.


Normaal gesproken is het afsteken van vuurwerk alleen toegestaan tijdens de jaarwisseling. De aankomende jaarwisseling is de verkoop en het afsteken van ...

VRIJDAG 20|11

VEENENDAAL - Vrijdagochtend heeft de politie in Veenendaal een melding ontvangen van een poging oplichting door middel van het verkopen van een pannenset. De verkoper stond bij de melder aan de deur en bood een pannenset aan voor 1,50 euro. Goede deal zou je zeggen! Echter bleek bij het afrekenen ineens dat er een bedrag van 150 euro op het pinapparaat stond!

 

De verkoper trachtte ook de woning te betreden, zogenaamd voor de afhandeling van de verkoop. Wees alert als er vreemden aan uw deur staan. Vertrouwt u het niet, bel de politie!

VRIJDAG 20|11

NEDERLAND - Het aantal coronabesmettingen daalt. Maar we zijn er nog niet. Daarom zijn er vanaf donderdag 19 november nieuwe landelijke maatregelen.

 

  • Musea, theaters, zwembaden en pretparken zijn weer open.
  • We mogen weer sporten in groepslessen.
  • We mogen per dag weer maximaal 3 mensen thuis ontvangen.
  • We mogen met maximaal 4 mensen in groepsverband buiten zijn.

 

Tegelijk blijft de gedeeltelijke lockdown in stand. Het advies is om tot de eerste helft van januari niet naar het buitenland te reizen. Tenzij dat echt noodzakelijk is. Evenementen blijven verboden en de ...

DONDERDAG 19|11

Veel mensen willen geen vaccinatie plicht. Er dreigt nu een indirecte vaccinatieplicht te ontstaan. Een kind dat niet is gevaccineerd, mag straks niet naar kinderopvang, je komt een overheidsgebouw niet binnen of je mag niet naar een concert of bibliotheek. De Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals pleit bijvoorbeeld voor een toegangsbewijs op basis van een vaccinatie.

 

Gaat u zich laten vaccineren tegen COVID19? Doe mee aan onze poll op de voorpagina!

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren

Headlines

Zodra er een vaccin is tegen COVID19
VELUWE 24Webvertising