Redactie algemeen 0 reactie(s) vr 26 december 2014, 12:18

Wageningse inbreker door getuige betrapt

Laatste update: 2 jaar geleden

NIJMEGEN – De politie heeft op Eerste Kerstdag twee mannen aangehouden na een inbraak in Nijmegen. Het duo werd betrapt tijdens een inbraak aan de Maanstraat. Een man zag bij de buren licht branden en vertrouwde het niet. Samen met een andere buurman nam hij poolshoogte, waarna hij de twee verdachten zag vluchten. De buurtbewoners probeerden de inbrekers te pakken, maar dat lukte niet.

 

Agenten die even later op zoek gingen, zagen de inbrekers rennen aan de Molenweg. Het tweetal kon worden aangehouden. Ze hadden inbrekerswerktuigen bij zich en sieraden die vermoedelijk gestolen waren. De verdachten zijn een man van 30 jaar uit Gilze en een 32-jarige inwoner van Wageningen.

 

Voorkom een inbraak!

De politie waarschuwt om extra alert te zijn tijdens de feestdagen. Met Kerst zoeken veel mensen hun familie en vrienden op. Dat weten helaas ook inbrekers. Die slaan juist tijdens deze feestdagen hun slag. Zorg daarom dat uw huis er bewoond uitziet en dat er in en om het huis verlichting aan is.

 

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nlwww.betecom.nl en JTG Beveiliging.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.