Logo 112Vallei

Redactie algemeen 0 reactie(s) vr 11 maart 2016, 23:07

Zwangere vrouw in ziekenhuis na zware mishandeling

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 19:34 uur

LEERSUM – Een 32-jarige zwangere vrouw is vrijdagmiddag 11 maart opgenomen in een ziekenhuis nadat ze slachtoffer werd van een mishandeling op de Scherpenzeelseweg.

Vanmiddag rond 13.30 uur zat de vrouw samen met haar 60-jarige moeder op een bankje in het bos nabij de Utrechtse Baan. Ze zaten even te genieten van de zon tijdens het uitlaten van hun honden, toen een man en een vrouw met meerdere honden hun richting op kwamen lopen. De honden renden op elkaar af, waarna de man en de vrouw boos reageerden. Dit liep uit op een handgemeen waarbij de man de 60-jarige vrouw, die op het bankje zat, mishandelde. Daarna richtte hij zijn woede op de 32-jarige zwangere vrouw die door hem geschopt en geslagen werd.

De vrouw, die bij de man hoorde, uitte tijdens de mishandeling dreigende taal naar de slachtoffers. Toen beide slachtoffers op de grond lagen liep het tweetal met de honden die ze bij zich hadden weg. Een getuige had gezien dat ze vermoedelijk in een bestelbus er vandoor gingen. De 60-jarige vrouw maakt het naar omstandigheden goed. De zwangere vrouw is in het ziekenhuis opgenomen en moet ter observatie blijven.

Onderzoek

Recherche Leersum doet onderzoek naar de identiteit van de daders en roept getuige op zich te melden. Met name de vrouw die de daders er in een bestelbus vandoor zag gaan, kan een belangrijke getuige zijn. De recherche wil graag met deze vrouw in contact komen. Ze was ongeveer 30 a 40 jaar oud, had bruin haar en was ongeveer 1.80 m lang.

Uw tip!

Bent u getuige geweest van deze mishandeling of weet u meer over de daders? Neem dan contact op met politie Leersum via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.