Logo 112Vallei

Redactie algemeen 0 reactie(s) zo 13 maart 2016, 17:26

Man meldt zich bij politie ivm mishandeling zwangere vrouw

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 19:33 uur

LEERSUM – Een 36-jarige man uit Overberg meldde zich vandaag bij politie in verband met de mishandeling van een zwangere vrouw uit Leersum. De man is aangehouden. Zaterdag 12 maart was al een 31 jarige vrouw uit Overberg aangehouden.

Vrijdagmiddag 11 maart rond 13.30 uur zat de vrouw samen met haar 60-jarige moeder op een bankje in het bos op de Scherpenzeelseweg nabij de Utrechtse Baan. Ze zaten even te genieten van de zon tijdens het uitlaten van hun honden, toen een man en een vrouw met meerdere honden hun richting op kwamen lopen. De honden renden op elkaar af, waarna de man en de vrouw boos reageerden. Dit liep uit op een handgemeen waarbij de man de 60-jarige vrouw, die op het bankje zat, mishandelde. Daarna richtte hij zijn woede op de 32-jarige zwangere vrouw die door hem geschopt en geslagen werd.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.