Logo 112Vallei

Redactie algemeen 0 reactie(s) za 02 april 2016, 17:02

Brandweer Garderen speelt wedstrijd in Hattem

Laatst bijgewerkt: maandag 19:33 uur

GARDEREN/HATTEM – De brandweer van Garderen heeft vandaag twee wedstrijden gespeeld op de ABWC baan. Op zowel de TAS-HD als de 112-baan deed een wedstrijd ploeg mee. 

Op de TAS-HD baan was op de Markt in Hattem brand in het stadhuis. De brand was ontstaan in een keuken en doorgeslagen naar de kelder. Twee slachtoffers en een werknemer op een steiger moesten worden gered.

Op de 112-Baan in de haven van Hattem was een kop-staart botsing gebeurd. De achterste auto was in de brand gevlogen, de auto daarvoor daar zat iemand in die gered moest worden. Als men goed speurwerk deed kwam men erachter dat er ook een auto in het water lag met een slachtoffer. Door een opgeroepen duikteam werd dit slachtoffer gered, deze moest gereanimeerd worden.

Het korps eindigde als 5e en 9e bij de prijsuitreiking.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.