Logo 112Vallei

Redactie algemeen 0 reactie(s) do 07 juni 2018, 16:46

Auto rijdt op fietser in, getuigen gezocht

Laatst bijgewerkt: maandag 19:09 uur

ZEIST – Maandagavond 4 juni rond 20.00 uur fietst een 35-jarige man uit Zeist op de Griffensteijnseplein, wanneer een auto met hoge snelheid komt aanrijden. De fietser maant de auto om rustiger te rijden. De bestuurder van de auto reageert hierop door om te keren en op de fietser in te rijden. De man uit Zeist kan net op tijd de auto ontwijken. De achterkant van de fiets wordt nog wel geraakt. De auto gaat er vervolgens met hoge snelheid vandoor.

Getuigen gezocht
Hebt u iets gezien of gehoord? Of heeft u andere informatie wat kan helpen bij het onderzoek? Neem dan contact op met de recherche in Zeist via 0900-8844. Anoniem uw informatie delen kan ook! Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

De recherche is ook op zoek naar camerabeelden. Heeft u in de omgeving van de Griffensteijnseplein een camera hangen? Dan vragen wij u deze beelden uit te kijken rond het tijdstip van de aanrijding.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.