Logo 112Vallei

Redactie algemeen 0 reactie(s) di 17 juli 2018, 16:29

Onbekende wielrenner rijdt voetgangster van achteren aan in Zeist

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 19:08 uur

ZEIST – Op zondagochtend 8 juli werd een voetgangster van achteren aangereden door een wielrenner. De vrouw raakte gewond en werd vervoerd naar een ziekenhuis. De politie zoekt getuigen, omdat de identiteit van de wielrenner onbekend is gebleven.

Rond 11 uur liep een 57-jarige vrouw uit Zeist met haar hond op de verlengde Slotlaan. Op een gegeven moment voelde ze een hevige pijn en viel ze flauw. Toen ze weer bijkwam, bleek dat ze door een wielrenner van achteren was aangereden. Een aantal mensen schoten haar te hulp en ook een ambulance werd opgeroepen. De vrouw liep door het ongeval gekneusde ribben en schaafwonden op. De wielrenner bleef bij het ongeval staan, maar heeft bij vertrek niet zijn identiteit bekend gemaakt.

Uw tip!

De politie roept de wielrenner op om zichzelf te melden. Ook getuigen worden verzocht om hun informatie te delen.

Tips kunnen doorgegeven worden via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.