Logo 112Vallei

Redactie algemeen 0 reactie(s) za 03 november 2018, 22:51

Overval op horecagelegenheid in Hooglanderveen

Laatst bijgewerkt: maandag 19:06 uur

HOOGLANDERVEEN – Zaterdagavond, iets voor 20:00 uuur, heeft de politie een burgernet melding uitgedaan in verband met een overval in Hooglanderveen.

Pol Hooglanderv. zkt ivm overval 2 mannen, 18jr, li getint, 1.70m, norm postuur, donk kleding. 1 met gele plastic tas. Mogelijk met fiets. Niet zelf benaderen.

Vanuit de lucht en met eenheden op de grond is het dorp doorzocht. Rond 22:00 uur heeft de politie de melding afgesloten met de opmerking dat de verdachten nog niet zijn aangetroffen en dat tips nog welkom zijn. De overval vond plaats in de horecagelegenheid naast de spoorovergang aan de kruising van De Maalderij en de Van Tuyllstraat. De recherche doet onderzoek.

Minder dan een jaar geleden op 30 december 2017 heeft in de Van Tuyllstraat nog een gewapende overval plaatsgevonden, nl. bij de Boni supermarkt.

Zie ook:

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.