Redactie algemeen 0 reactie(s) zo 13 januari 2019, 18:11

Man in Zeist zwaar mishandeld

Laatste update: 2 jaar geleden

ZEIST – In de nacht van zaterdag 12 op zondag 13 januari werd een man ernstig mishandeld op Het Rond in Zeist. Agenten troffen de gewonde man aan maar de verdachten bleken te zijn gevlucht.

Rond 02.35 uur kreeg de politie de melding dat er een man was neergeslagen. Meerdere personen zouden bij de mishandeling betrokken zijn, maar een signalement en/of vluchtroute was onbekend. Politie-eenheden zochten in de omgeving naar de gevluchte verdachten, maar troffen hen niet meer aan. Ambulancepersoneel ontfermde zich over het slachtoffer die niet aanspreekbaar was. De man, een 31-jarige inwoner van Driebergen-Rijsenburg is overgebracht naar het ziekenhuis. Hij is daar opgenomen voor verdere medische behandeling.

Getuigen gezocht
De politie is gestart met een onderzoek naar de verdachten en is dringend op zoek naar personen die mogelijk getuigen zijn geweest van het geweldsincident. Men kan contact opnemen via het telefoonnummer 0900-8844. Mocht u anoniem willen blijven en informatie willen delen met de politie, dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem via het nummer 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.