Logo 112Vallei

Politie houdt op diverse plaatsen rondom Barneveld alcoholcontroles
Redactie overig 0 reactie(s) za 25 juni 2022, 2:54

Politie houdt op diverse plaatsen rondom Barneveld alcoholcontroles

Laatst bijgewerkt: zaterdag 25 jun 2022 om 16:24 uur

BARNEVELD – De politie van Barneveld heeft in samenwerking met het verkeershandhavingsteam (VHT) vrijdagmiddag en avond op diverse plaatsen rondom Barneveld alcoholcontroles gehouden. Vrijdagavond stonden de eenheden ter hoogte van de Hanzeweg.

Naast de alcoholcontrole reed er ook een radarauto van het VHT rond die meerdere automobilisten spotten die de fout in gingen.

Een motorrijder die vanuit de richting Kootwijkerbroek kwam met hoge snelheid en de Hanzeweg op ging kreeg gelijk twee motoren van de politie achter zich aan.

De stand stond rond 22.00 uur stond op veertien bestuurders. Twee van hen hebben het rijbewijs in moeten leveren. De mannen uit Kootwijkerbroek en Putten bliezen 570 en 635 ug/l.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.