Logo 112Vallei

Redactie algemeen 0 reactie(s) do 06 mei 2021, 17:00

Ravage na aanrijding op kruising in Amersfoort, weg afgesloten

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 18:15 uur

AMERSFOORT – Donderdagmiddag 6 mei rond 15.00 uur heeft in de wijk Schuilenburg een ongeval plaatsgevonden tussen meerdere voertuigen op de kruising van de Ringweg Randenbroek met de Schuilenburgerweg in Amersfoort.

Een bestelbus, twee bestelwagens en een personenauto kwamen op de kruising met elkaar in botsing, waarvan een voertuig naast de weg tegen een boom belandde. De inzittenden werden door de brandweer uit het voertuig gehaald. Meerdere personen zijn gewond geraakt bij het ongeval. Vier personen zijn met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd waarvan een met spoed. De bestelbus die tegen een boom tot stilstand kwam, staat een 10-tal meter voor het ongeval tegen de boom.

Door het ongeval is de weg afgesloten voor al het verkeer en de weg ligt bezaaid met brokstukken. Hoe het ongeval precies kon gebeuren is nog onduidelijk. Onderzoek zal dit moeten uitwijzen.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.