Logo 112Vallei

Redactie ongeval 0 reactie(s) do 01 juni 2023, 2:45

Ravage op kruispunt in Nijkerk na negeren rood licht

NIJKERK – Woensdagavond 31 mei rond 22.15 uur heeft een flinke aanrijding tussen twee personenauto’s plaatsgevonden op een kruispunt aan de Amersfoortseweg in Nijkerk.

Ter hoogte van de Dominee Kuyperstraat ging het mis. Eén van de twee automobilisten reed door het rode verkeerslicht en kwam midden op de kruising in botsing met een andere automobilist. De ravage is groot en de brokstukken liggen verspreid over de kruising. Omstanders die het zagen gebeuren verleende eerste hulp totdat de ambulancedienst het overnam. Nadat de betrokkenen werden gecontroleerd door het ambulancepersoneel hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. 

Een berger zal zorg dragen voor het afslepen van beide voertuigen. Gedurende het incident was een deel van de weg afgesloten en was de tunnelbak niet bereikbaar voor verkeer. 

Locatie

112 Melding

22:19:39 31-05-23 Aanrijding letsel Amersfoortseweg Nijkerk Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.