Logo 112Vallei

Redactie algemeen 0 reactie(s) vr 04 juni 2021, 16:42

Schade maar geen gewonden bij kop-staart botsing op de Dr. W. Dreeslaan in Ede

Laatst bijgewerkt: maandag 18:05 uur

EDE – Vrijdagmiddag omstreeks 16:10 uur heeft er een kop-staart botsing plaatsgevonden op de Dr. W. Dreeslaan in Ede tussen meerdere personenauto’s.

Er is een ambulance ter plaatsen. De betrokkenen van het ongeval worden gecontroleerd door het ambulance personeel. Er worden 2 voertuigen met forse schade afgesleept door de berger. De andere voertuigen konden hun weg vervolgen met lichte schade. Niemand hoeft mee richting ziekenhuis.

De linker rijbaan is afgesloten door Rijkswaterstaat waardoor het verkeer wat vertraging oploop vanaf Ede richting Bennekom of A12.

Hoe het ongeval heeft plaatsgevonden is onduidelijk. Sinds de nieuwe verkeerssituatie gebeuren er vaker ongevallen op Dr. W. Dreeslaan in Ede.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.