Logo 112Vallei

Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 23 december 2022, 9:45

Scholieren treffen auto aan in weiland Achterveld, bestuurder nergens te bekennen

Laatst bijgewerkt: vrijdag 15:52 uur
ACHTERVELD – Een automobilist is vrijdagmorgen met zijn voertuig van de weg geraakt aan de Emmelaarseweg in Achterveld. De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse maar trof geen bestuurder aan.

Drie jonge scholieren belden rond 08:15 uur de hulpdiensten omdat ze de auto in het weiland zagen staan. Volgens een buurvrouw zou de bestuurder zelf met zijn vader naar de huisartsenpost gegaan zijn.

Agenten gaan op het huisadres kijken omdat ze willen uitsluiten dat de bestuurder onder invloed reed. Hoe de bestuurder op het rechte stuk wegdek, tussen de bomen door schoot en in het weiland tot stilstand kwam is niet bekend. De auto wordt door een bergingsbedrijf weggesleept.

De drie jonge melders kwamen door de melding wel te laat op school. Een ambulance welke met spoed onderweg was werd afgemeld. De in 2020 geïmporteerde Toyota Celica uit 2003 raakte bij de crash beschadigd. 

Locatie

112 Melding

08:18:32 23-12-22 Aanrijding letsel Emelaarseweg Achterveld UT Politie Utrecht (Persinfo)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.