Logo 112Vallei

Redactie ongeval 0 reactie(s) di 30 augustus 2022, 9:53

Scooterrijdster botst achterop fietsster aan de Luntersekade in Ederveen

Laatst bijgewerkt: dinsdag 14:01 uur
EDERVEEN – Dinsdagochtend is een ongeval gebeurd op de Luntersekade in Ederveen. Een scooterrijdster en een fietsster reden rond 08:25 uur op de Luntersekade in de richting van Lunteren. Door de laagstaande zon zag de scooterrijdster de fietsster niet en klapte er achterop.

Beiden kwamen hierbij ten val. Omdat de melding ernstig leek, werden 2 ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. De traumahelikopter kon al snel weer retour. Beide slachtoffers zijn behandeld in de ambulance, de vrouw op de scooter is meegenomen naar het ziekenhuis. Het meisje op de fiets raakte lichtgewond en hoefde na behandeling in de ambulance niet mee naar het ziekenhuis. Vanwege het ongeval was de Luntersekade enige tijd afgesloten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.