Redactie algemeen 0 reactie(s) di 04 mei 2021, 16:32

Steiger waait van gevel in Amersfoort door stormachtige westenwind

Laatst bijgewerkt: maandag 18:15 uur

AMERSFOORT – Het is vandaag onstuimig met een stormachtige westenwind en in het hele land kans op zware windstoten tot circa 80 km/uur. In de gemeente Amersfoort is er op verschillende plekken schade ontstaan door de harde wind. Op 112 Meldingen Amersfoort is te zien dat de brandweer is uitgerukt voor diverse stormschades zoals ook op de Operaweg.

Om 16:12 uur kreeg de brandweer een melding van stormschade op de Forel in Amersfoort. De brandweer is met meerdere eenheden opgeroepen naar het incident. Op de plaats aangekomen bleek een steiger te zijn omgewaaid waardoor een gevaarlijke situatie was ontstaan. De steiger was er gisteren neergezet in verband met schilderwerk. Een auto is uit voor zorg door de brandweer weggezet. Meerdere personen hebben verder omvallen tegengehouden. De steiger wordt in delen afgebroken.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.