Logo 112Vallei

Traumahelikopter landt in Kootwijkerbroek voor medisch incident in woning
Redactie overig 0 reactie(s) za 06 augustus 2022, 22:26

Traumahelikopter landt in Kootwijkerbroek voor medisch incident in woning

Laatst bijgewerkt: zaterdag 22:30 uur
KOOTWIJKERBROEK – Zaterdagavond is de traumahelikopter met geland bij een woning aan de Meentweg in Kootwijkerbroek. Vanwege een medisch incident in de woning was het Mobiel Medisch Team benodigd. Het MMT landde met de traumahelikopter in het weiland naast de boerderij.

Wat is een Mobiel Medisch Team?

Als iemand ziek is of een ongeluk heeft gehad, wordt hij meestal naar het ziekenhuis gebracht. Soms moet het ziekenhuis naar de patiënt of het slachtoffer komen. Dat gebeurt als er direct specialistische hulp nodig is. Bijvoorbeeld bij een groot of ernstig ongeluk. Of als iemand ernstig ziek is. Dan komt het Mobiel Medisch Team (MMT) in actie. Het MMT is vooral bekend van hun helikopter, de MMT-helikopter, ook wel traumahelikopter of lifeliner genoemd.

Nadat de patiënt gestabiliseerd was, is deze onder begeleiding van de arts van de traumahelikopter met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Video

Locatie

112 Melding

0923993 19:21:25 06-08-22 A1 (DIA) Meentweg 3774TK Kootwijkerbroek 115508 Traumaheli Lifeliner 3 - MMT 903 Ambulance GelderlandZuid

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.