Twee zwaargewonden bij ongeval op A1 bij Stroe, traumaheli landt op snelweg
Redactie ongeval 0 reactie(s) ma 26 september 2022, 9:54

Twee zwaargewonden bij ongeval op A1 bij Stroe, traumaheli landt op snelweg

Laatste update: 6 maanden geleden

STROE – Twee inwoners van Apeldoorn (beiden 22 jaar) zijn maandagmorgen 26 september zwaargewond geraakt bij een ongeval op de snelweg A1 ter hoogte van Stroe. Ze zaten in een bestelbus die hard tegen de oplegger van een vrachtwagen botste. De oplegger vervoerde een grote shovel.

Het ongeval vond omstreeks 08:30 uur plaats. De bestuurder van de bestelbus merkte de file richting Barneveld te laat op en botste tegen de oplegger. In de bestelwagen zaten twee personen, beiden zijn per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

De bus raakte ook een personenauto, de inzittende van deze wagen bleef ongedeerd. Naast ambulances werd een traumahelikopter opgeroepen voor medische assistentie, deze landde op de snelweg.

Het gedeelte van de A1 tussen Stroe en Voorthuizen werd tijdelijk afgesloten, kort na tien uur kon het verkeer via de vluchtstrook passeren en rond kwart over elf werd de snelweg weer vrijgegeven.

Deel dit artikel

Video

Locatie

112 Melding

08:27:02 26-09-22 P 1 BGM-01 HV weg letsel A1 Li 62,4 Stroe 071771 071096 071341 Blusgroep spoed Garderen Brandweer Barneveld GelderlandMidden

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.