Logo 112Vallei

Redactie algemeen 0 reactie(s) vr 02 april 2021, 3:12

Uitslaande brand verwoest twee woningen met rieten kap in Wageningen

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 18:25 uur

WAGENINGEN – Op de Hamelakkerlaan in Wageningen woedde in de nacht van donderdag op vrijdag 2 april een grote brand in twee woningen met rieten kap. Volgens 112 Meldingen Wageningen werden de hulpdiensten om 00:32 uur opgeroepen.

Brandweer Wageningen en Heelsum bestrijden de brand. De vlammen waren dusdanig fel, dat er niets meer aan te redden was. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. De beiden 2 onder 1 kap woningen zijn door de brand verwoest. Salvage is ter plaatse om de mensen te ontzorgen.

De brand werd ontdekt door een van de bewoners, die op het punt stond om naar bed te gaan. Beide woningen gingen verloren door de felle brand. Er kwam veel rook vrij. Rookwolken waren tot in de verre omgeving te zien. Er is niemand gewond geraakt: de bewoners kwamen met de schrik vrij. De brandweer verwacht tot de vroege ochtend bezig te zijn met nablussen.

Video

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.