Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) di 17 mei 2022, 19:13

Vaccineren bij Boschzicht kan tot en met 31 mei

Laatste update: 17 mei 2022 19:13 uur

SCHERPENZEEL – Vaccineren in Boschzicht kan tot en met dinsdag 31 mei! Daarna stopt deze pop-up locatie voor vaccinatie tegen het corona-virus. De GGD meldt dat zich veel mensen hebben laten inenten tegen het corona-virus. De laatste weken ziet men echter een afloop en komen er vooral mensen uit de regio. Daarom wordt de pop-up in Boschzicht gesloten. Wie nog in eigen dorp een vaccinatie wil halen, kan nog deze maand terecht.

Vaccineren in Boschzicht kan tot en met dinsdag 31 mei! Daarna stopt deze pop-up locatie voor vaccinatie tegen het corona-virus.

In Boschzicht aan de Burgemeester Royaardslaan 4 kunt u zich op dinsdag van 14.00 tot 18.00 uur laten vaccineren tegen het corona-virus. U kunt hier ook de boostervaccinatie krijgen. Dit is een pop-up locatie voor vaccineren zonder afspraak. Het vaccin is van Pfizer, iedereen vanaf 12 jaar mag dat vaccin krijgen. Wie komt voor de eerste Pfizer-vaccin, kan meteen de afspraak maken voor de tweede prik. Bij Pfizer zijn twee prikken nodig.

Alleen kinderen van 5-12 kunnen niet op de pop up gevaccineerd worden, omdat aan hen een vaccin met aangepaste dosis wordt gegeven.

Vergeet niet een ID-bewijs, mondkapje en ingevulde gezondheidsverklaring mee te nemen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons