Logo 112Vallei

Redactie brand 0 reactie(s) zo 08 januari 2023, 0:45

Veegmachine vliegt in brand in weiland tussen Wekerom en Harskamp

Laatst bijgewerkt: zondag 03:49 uur
HARSKAMP – In een weiland langs de Edeseweg tussen Wekerom en Harskamp heeft zaterdagavond rond 21:45 uur brand gewoed in een veegmachine. De machine, die al langere tijd in het weiland stond en dienst doet als reclame voertuig, vatte vlam.

De brandweer van Harskamp was er snel bij om de brand te blussen. De brandweer vermoedt dat het vuur in de cabine van het voertuig is ontstaan door kortsluiting. Agenten doen samen met de eigenaar die iets verderop onderzoek naar camerabeelden omdat ze niet geheel zeker zijn dat het een technisch defect is. De schade aan het voertuig en het reclame bord zijn behoorlijk.

112 Melding

21:47:40 07-01-23 P 1 BGM-02 BR wegvervoer Edeseweg Harskamp 072141 Blusgroep spoed Harskamp Brandweer Ede GelderlandMidden

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.