Logo 112Vallei

Redactie algemeen 0 reactie(s) wo 07 april 2021, 15:29

Veel schade na dakbrand bij woning aan de Wesselseweg in Barneveld

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 18:23 uur

BARNEVELD – Woensdagmiddag 7 april is er veel schade ontstaan door een dakbrand bij een woning aan de Wesselseweg in Barneveld.

De eerste melding kwam volgens 112 Meldingen Barneveld om 13:19 uur binnen, direct hierna werd al opgeschaald naar middelbrand. De Tankautospuit van Kootwijkerbroek en De Valk alsmede de waterwagen van Kootwijkerbroek, de hoogwerker van Barneveld en de OvD kwamen ter plaatse.

De brand ontstond in een schoorsteen en is vervolgens overgeslagen naar het isolatiemateriaal in het dak van de woning. De bewoner had zelf al een eerste bluspoging gedaan. De brandweer is geruime tijd bezig geweest om de brand te blussen. De schoorsteenpijp is gedemonteerd en ook het onderliggende isolatiemateriaal is verwijderd om bij de brand te komen. Even na 14:00 uur was de brand volledig onder controle. De schade aan de woning is groot. Stichting Salvage gaat namens de verzekering de zaak afhandelen.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.