Logo 112Vallei

Redactie algemeen 0 reactie(s) wo 23 juni 2021, 15:56

Vier kinderen betrokken bij ongeluk in Kootwijkerbroek; hulpdiensten rukken massaal uit

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:57 uur

KOOTWIJKERBROEK – Op de kruising Oude Garderenseweg met de Garderbroekerweg in Kootwijkerbroek heeft woensdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Daarbij raakte niemand gewond.

De hulpdiensten rukten massaal uit nadat de 112 melding binnen kwam, naast meerdere ambulances werden ook de brandweer en een traumahelikopter opgeroepen. De traumahelikopter werd halverwege de vlucht gecanceld.

De blauwe auto reed over de Garderbroekerweg en zag de zwarte auto die van rechts kwam over het hoofd met een harde botsing als gevolg. De kinderen, vier stuks, zijn door het ambulancepersoneel onderzocht en behandeld maar kwamen met de schrik vrij. Zij kregen van de politie een trauma beertje. Ook hun moeder werd door het ambulancepersoneel onderzocht en behandeld maar hoefde ook niet mee naar het ziekenhuis.

Beide voertuigen liepen forse schade op en moesten door een berger worden afgesleept. De toedracht van het ongeval wordt door de politie verder onderzocht.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.