Logo 112Vallei

Redactie algemeen 0 reactie(s) za 06 maart 2021, 5:05

Voorbijganger treft auto aan in sloot langs de Kootwijkerdijk in Kootwijkerbroek

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 18:31 uur

KOOTWIJKERBROEK – Op de Kootwijkerdijk in Kootwijkerbroek is in de nacht van vrijdag op zaterdag 6 maart een automobilist van de weg geraakt. De man in de auto werd door een voorbijganger rond 03:45 uur ontdekt.

De hulpdiensten rukte groot uit omdat de man in eerste instantie niet aanspreekbaar was. Hulpverleners konden de man uit de auto halen waarna hij zelf met ondersteuning naar de ambulance kon lopen. De bestuurder per ambulance met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De opgeroepen traumahelikopter bleek niet nodig te zijn.

De politie onderzoekt de aanrijding en of er sprake is van rijden onder invloed. De Kootwijkerdijk was vanwege het ongeval afgesloten voor verkeer. Een bergingsbedrijf zal de auto afslepen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.