Logo 112Vallei

Redactie algemeen 0 reactie(s) ma 17 mei 2021, 16:22

Vrachtwagen botst achterop personenauto in Ede; gewonde en flinke schade

Laatst bijgewerkt: maandag 18:11 uur

EDE – Op maandagmiddag 17 mei heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Frans Halslaan in Ede. Een vrachtwagenchauffeur zag de rode auto te laat en kon niet meer op tijd remmen. Daardoor klapte hij op de rode auto. Deze schoot door en raakte een tegemoet komende auto.

In de rode auto zaten een vader en twee kinderen. De vader is vervoerd naar het ziekenhuis. De kinderen hoefde niet naar het ziekenhuis. De inzittenden van de zilveren auto zijn ter plaatse nagekeken, maar ook voor hun was vervoer naar het ziekenhuis niet nodig. De vrachtwagenchauffeur kwam met de schrik vrij.

Over de oorzaak worden geen uitspraken gedaan. De VOA komt niet ter plaatse. De weg is voorlopig nog afgesloten, totdat alles is afgesleept.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.