Logo 112Vallei

Redactie misdaad 0 reactie(s) za 02 september 2023, 16:49

Vrouw (48) aangehouden in Nijkerk na meldingen van drugshandel vanuit woning

NIJKERK – De afgelopen tijd heeft de politie veel (anonieme) meldingen binnen gekregen vanuit Nijkerk centrum. Er zou drugs worden gehandeld vanuit een bepaalde woning in Nijkerk.

De politie is een onderzoek gestart en kon afgelopen dinsdag een 48-jarige vrouw uit Nijkerk aanhouden. In de betreffende woning werden onder andere verdovende middelen aangetroffen. De vrouw is inmiddels heengezonden maar blijft wel verdachte. Meerdere aanhoudingen sluit de politie niet uit.

De 112meldingen die de politie binnen kreeg en de informatie die daarin stond hebben bijgedragen aan dit succesvolle onderzoek. Bedankt dus! Melden helpt en kan op verschillende manieren.

Bel 0900-8844 als je vermoedt dat er in jouw buurt of wijk wordt gehandeld in drugs. Dat kan uiteraard ook anoniem via 0800-7000 of ga naar de website van Meld Misdaad Anoniem. Meld Misdaad Anoniem is géén politie. Zij noteren geen namen en telefoonnummers.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.