Logo 112Vallei

Redactie brand 0 reactie(s) ma 02 januari 2023, 22:12

Vuurwerk vat vlam in laadbak van pick-up truck aan de Marconistraat

Laatst bijgewerkt: maandag 22:12 uur
BARNEVELD – De brandweer moest maandagavond uitrukken voor een autobrand aan de Marconistraat in Barneveld. Bij aankomst werd in de open laadbak van een pick-up smeulende resten van vuurwerk aangetroffen.

Het is niet bekend hoe dit vlam heeft kunnen vatten, maar vermoedelijk wilden jongeren die bij de auto aanwezig waren het vuurwerk afsteken vanuit de laadbak.

De brandweer heeft de restanten vuurwerk geblust en ook de onderzijde van de auto natgespoten om te voorkomen dat de pick-up later alsnog vlam zou vatten. Een geparkeerde personenauto die naast de pick-up stond heeft zover bekend geen schade opgelopen.

Locatie

112 Melding

20:11:01 02-01-23 P 1 BGM-02 BR wegvervoer (Auto) Marconistraat Barneveld 071741 Brandweer Gelderland-Midden (Barneveld) (Bemanning TS - ANW Groep 1)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.