Logo 112Vallei

Redactie partnerbijdrage 0 reactie(s) ma 29 augustus 2022, 15:58

Wat zijn de beste opties voor een iPhone telefoon met abonnement?

Om zelf een iPhone los aan te schaffen is voor veel mensen een groot gedrag wat in 1 keer betaald moet worden. Daarom wordt er vaak gekozen voor een iPhone in combinatie met een abonnement. Zo kun je rondlopen met de nieuwste iPhone op een betaalbare manier. 

Opbouw van een telefoonabonnement

Aan een telefoonabonnement zitten natuurlijk kosten verbonden. Deze bestaan uit je kosten voor je toestel en voor de dienst van bellen, sms’en en mobiel internet. Je betaalt ook eenmalig aansluitingskosten als je je abonnement afsluit. Vaak heb je na een bepaalde periode, zoals bijvoorbeeld 24 maanden, de kosten van je toestel afbetaald. Dit zou ook sneller kunnen zijn. Zo kun je ervoor kiezen om je maandelijkse bedrag omhoog te zetten of een aanbetaling te doen voor het toestel. Dit verlaagd de maandelijkse kosten en is het toestel sneller je eigendom. 

Na deze periode betaal je alleen nog de kosten voor je abonnement. Je telefoon is dan van jou en je betaald alleen nog maar voor de diensten van bellen, sms’en en internet die je gebruikt. Je kunt aan je abonnement nog extra opties toevoegen zoals een verzekering voor je toestel of een beveiliging voor je internet. Zo ben je verzekerd tegen val of stootschade en beveiligd tegen virussen.  Vaak kun je zodra je toestel is afbetaald een nieuw abonnement afsluiten, zodat je een nieuwer toestel in gebruik kan nemen. 

Verschillende soorten abonnementen

Je kunt kiezen uit verschillende iPhone toestellen. Per toestel zullen de kosten ook verschillen. Het ene toestel is nu een duurder dan de andere. Als je een iPhone telefoon met abonnement aanschaft, kun je vaak profiteren van toestelkorting. Deze korting heb je niet als je zelf een los toestel koopt en los een abonnement aanschaft. Vaak ben je in combinatie met een toestel nog goedkoper uit ook. 

Het abonnement is aan te passen aan je eigen wensen en gebruik. Voor het toestel wordt een vaste prijs berekend voor vaak een periode van 24 maanden. Je kunt deze periode verkorten door een aanbetaling te doen of meer te betalen per maand. Daarna selecteer je hoeveel belminuten en hoeveel gigabyte internet je nodig hebt. Als je op bijna elke plek waar je je vaak bevindt wifi hebt, dan heb je genoeg aan 1 of 2 GB per maand. Wel dat iemand anders nog niet genoeg hebben aan 10 GB. Hierbij is het dat hoe grotere bundel je aanschaf, hoe hoger het maandbedrag wordt. 

Online vergelijken

Online zijn er veel verschillende opties en mogelijkheden. Het begint bij het kiezen van welke telefoon je wilt. Nadat je deze hebt gekozen krijg je vaak nog de keuze hoeveel GB-opslag je op de telefoon wilt en welke kleur. Bij T-Mobile krijg je daarna nog de mogelijkheden om te bekijken wat voor combinatie korting je kunt krijgen. Heb je al een ander T-Mobile abonnement op je adres staan, kan dit betekenen dat je extra korting krijgt. Altijd mooi meegenomen toch?!

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.