Logo 112Vallei

Redactie algemeen 0 reactie(s) zo 11 april 2021, 16:03

Wederom een weekend met vernielingen in Bunschoten-Spakenburg

Laatst bijgewerkt: maandag 18:22 uur

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG – In de nacht van zaterdag op zondag 11 april hebben wederom vernielingen plaatsgevonden in Bunschoten-Spakenburg. Met regelmaat vinden de laatste tijd vernielingen plaats in het weekend.

Dit keer is het monumentale pand ‘Ouwe Sjoòl’ getroffen door de vernielingen. Meerdere ramen zijn ingegooid. In het pand zit een winkel. De ramen zijn waarschijnlijk vernield met een stuk hout. Enkel van de de ingegooide ruiten zijn alweer bedekt.

De winkel heeft aangifte gedaan. Volgens de eigenaar van de winkel zijn er camerabeelden. Ook bij de rotondes in Bunschoten hebben weer vernielingen plaatsgevonden. Wederom zijn er borden uit de grond getrokken. Vorige week was dit ook al gebeurd.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.