Logo 112Vallei

Redactie algemeen 0 reactie(s) ma 21 juni 2021, 16:52

Weer een ongeval in beruchte bocht Wesselseweg, gewonde naar ziekenhuis

Laatst bijgewerkt: maandag 17:58 uur

KOOTWIJKERBROEK – Maandagochtend 21 juni heeft er weer een ongeval plaatsgevonden in de beruchte bocht op de Wesselseweg tussen Barneveld en Kootwijkerbroek. De hulpdiensten werden om 10:00 uur massaal gealarmeerd voor een ongeval met letsel. Meerdere brandweerauto’s, politie en een ambulance kwamen ter plaatse. De bestuurster raakte lichtgewond en is onderzocht door medewerkers van de ambulance, waarna ze is overgebracht naar het ziekenhuis.

De vrouw kwam met haar auto uit de richting van Kootwijkerbroek en is in de bocht de macht over het stuur verloren en op de zijkant beland. Een rijbaan was afgesloten voor het verkeer, zij konden passeren via de rijbaan van het tegemoetkomende verkeer. Een berger gaat de auto weer rechtop zetten en afslepen.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.