Redactie evenement 0 reactie(s) di 07 juni 2022, 20:54

WeLovePeople vrijwilligers zaterdag actief in het centrum van Barneveld

BARNEVELD – Barneveld Centrum Bruist. Aanstaande zaterdag organiseert WeLovePeople in het centrum van Barneveld verschillende activiteiten tussen 11.00 en 15.00 uur.

Bij het gemeentehuis zal een Kids Plaza zijn met springkussens, schminken, een kleurwedstrijd en verschillende proefjes van de MAN DIE ALLES KAN. Om 11.30 en 12.30 uur zal goochelaar Joost daar een show geven voor jong en oud. Op het Torenplein zullen exclusieve auto’s te zien zijn en er is een Polaroid Photobooth voor een leuke foto. Op de parkeerplaats aan de Kampstraat (tegenover het station) kun je je auto gratis laten wassen. Kortom een leuke dag om te gaan shoppen in het centrum van Barneveld.

Naast deze activiteiten zullen WeLovePeople-vrijwilligers zaterdag actief zijn met het opknappen van tuintjes, diverse klusjes voor ondernemers en ook bewoners van een verzorgingshuis zullen in het zonnetje worden gezet.

‘We willen mensen, in het bijzonder winkeliers, een hart onder de riem steken die een moeilijke tijd hebben gekend. Daarom willen we jong en oud naar het dorp trekken voor een leuke tijd door middel van Barneveld Bruist. We gaan ervan uit dat je, als je toch in het dorp bent, gelijk even lokaal gaat shoppen en dat is natuurlijk gunstig voor winkeliers’, aldus Jordy Kroon, verantwoordelijk voor WeLovePeople.

Barneveld Bruist is een initiatief van DoorBrekers WeLovePeople. WeLovePeople heeft als doel een positief verschil te maken door iets belangeloos te doen voor mensen om ons heen. Dit jaar zetten tientallen vrijwilligers zich in voor de winkeliers en de mensen in Barneveld Centrum. Iedereen is welkom.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons