Logo 112Vallei

Zonneboiler ontploft op dak van woning in Voorthuizen
Redactie brand 0 reactie(s) wo 10 augustus 2022, 16:20

Zonnecollectoren ontploffen op dak van woning in Voorthuizen

Laatst bijgewerkt: woensdag 21:25 uur
VOORTHUIZEN – Aan de Egge in Voorthuizen werd woensdagmiddag om 15:30 uur een dakbrand gemeld. Volgens de buurman zijn de collectoren van een zonneboiler op het dak ontploft. Van brand bleek echter geen sprake.

De brandweer is bezig met een nacontrole. De bewoners waren ten tijde van de melding niet thuis, maar de buren zaten in de tuin en kregen ineens allemaal rommel over zich heen. Ook op de auto’s van de buren was veel rommel terechtgekomen.

De brandweer heeft de auto’s van de buren schoon gespoten. De installatie bedrijf gaat onderzoek doen wat er precies gebeurd is.

Locatie

112 Melding

15:30:22 10-08-22 P 1 BGM-01 BR woning (dak) Egge Voorthuizen 071751 071441 Blusgroep spoed Voorthuizen Brandweer Barneveld GelderlandMidden

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.