Zwaarbewapend arrestatieteam valt met pantserwagen loods in Nijkerk binnen
Redactie misdaad 0 reactie(s) ma 10 oktober 2022, 20:26

Zwaarbewapend arrestatieteam valt met pantserwagen loods in Nijkerk binnen

Laatste update: 6 maanden geleden

NIJKERK – Een arrestatieteam van de politie heeft maandag aan het einde van de middag een inval gedaan in een loods op een agrarisch terrein aan de Prinsenweg in Nijkerk.

De politie viel het pand rond 16:00 uur binnen. Daarbij werden zo’n twintig leden van het zwaarbewapende arrestatieteam en een pantserwagen, zogenaamd BearCat, ingezet.

De politie heeft zes personen welke zich in het pand bevonden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Vier van de arrestanten werden ter plekke omgekleed in een witte overal in verband met de mogelijke aanraking met gevaarlijke stoffen.

Na de aanhoudingen kwam de LFO (Landelijke Faciliteit Ontmantelen) naar de locatie. Zij worden veelal ingezet voor het ontmantelen van Drugslabs.

Het politieonderzoek zal vermoedelijk nog de gehele avond duren. Tot het einde van het onderzoek wordt het pand bewaakt door een bewakingseenheid van de politie.

Acht aanhoudingen

In totaal zijn bij de inval acht mannen en twee vrouwen aangehouden als verdachten van het overtreden van de opiumwetgeving. De leeftijden van de verdachten variëren van 32 jaar tot 76 jaar, afkomstig uit Edam, Nijkerk, Amsterdam en Tienhoven.

Deel dit artikel

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.